Telefonisch bieden

U bent hierbij van harte uitgenodigd voor onze veulenveiling in Tolbert.


Er zijn twee manieren om deel te nemen aan de veiling:


 Aanwezig zijn.
U kunt ook gebruik maken van de VIP-loge. In verband met  het beperkte aantal plaatsen moet u voor 17 augustus contact opnemen met: VIP@starsaleauctions.com . 

 
• Telefonisch bieden.
Wij bieden kopers die niet aanwezig kunnen zijn de mogelijkheid telefonisch te bieden. We hanteren daarvoor de onderstaande procedure:

 1. de belanghebbende (hierna genoemd 'koper') stuurt voor vrijdag 14 augustus een mail naar de veiling, vertegenwoordigd door Femke Palstra, mailadres veulens@starsaleauctions.com, waarin de koper vermeldt:
  • Naam koper
  • Adres koper, postcode en dorp/stad koper
  • Land koper
  • Telnr. en mobiel-nummer opdat de veiling contact kan opnemen met koper
  • De cataloqusnummer(s) en de stamboom van de cataloqusnummer(s) waarin de koper is geïnteresseerd
 2. Nadat de koper de mail verzonden heeft wordt er door de veiling contact opgenomen (zie 1.)
 3. Uiterlijk op donderdag 20 augustus moet de hoeveelheid geld die maximaal zal worden geïnvesteerd beschikbaar zijn op een van de speciale bankacounts van de Starsale veilingen (dit onder toezicht van de Notaris). Er zullen drie verschillende rekeningen, afhankelijk van de valuta: Euro / US-dollar / Engelse pond beschikbaar zijn. Op deze manier zal er geen extra verlies op valuta’s plaatsvinden, indien het overgedragen geld niet (volledig) gebruikt wordt. Een vertegenwoordiger van de veiling zal  koper enkele minuten voordat het geselecteerde veulen de arena betreedt  bellen: dan is er een verbinding met bieden en kopen via de telefoon. Koper geeft de vertegenwoordiger van de veiling koopsignalen door. (uiteindelijk zo lang als toegestaan door de hoeveelheid geld (zie 3.); Wanneer koper geslaagd is in het kopen van een veulen,dan ondertekent de vertegenwoordiger van de veiling het contract voor de koper en de deal wordt gemaakt.  Op maandag 24 augustus 2020 zal de veiling de koper een financieel overzicht sturen en het geld dat niet is geïnvesteerd zal worden teruggeboekt.