3 Starsale veulens aangewezen voor NVK tijdens CK Harich

zondag 14 juli 2019

Tijdens de CK Fryslân te Harich waren er 3 tickets voor de Nationale Veulen Keuring te Ermelo uitgedeeld aan veulens die zijn geselecteerd voor de Starsale Auctions.

 

O.Despo M. (v. Desperado)Bij de dressuurveulens werd uitgeroepen tot reservekampioen O.Despo M. (v. Desperado uit Flair Ster van Sorento), gefokt door D. Mozes uit Veenwouden.Een veulen met bijzonder veel uitstraling en een heel opwaarts gebouwd dressuurmodel.

 

 

 

 

 

On Demand (v. Ferdinand)Als vierde werd geplaatst de rassige en met veel lichaamsgebruik bewegende On Demand (v. Ferdinand uit Jeremy van Davino V.O.D.), gefokt door K. Jongsma-Jacobi.

 

 

 

 

Oxbow A (v. Glock's Toto Jr.)Tevens was er bij de dressuurveulens een zesde plaats voor Oxbow A (v. Glock's Toto jr. x Devonia van Vivaldi), gefokt door A. van der Meer.

 

 

 

 

Ola-Sina (v. Harley VDL)

 

 

 

Bij de springveulens was er een vierde plaats voor het zeer aansprekende en met een goede balans galopperende merrieveulen Ola-Sina (v. Harley VDL x Flair-Sina van Campbell VDL), gefokt door de familie de Jong te Scharnegoutum.

 

 

Starsale wenst iedereen veel succes in Ermelo!

 

Fotocredits: Jacky van Tartwijk