Uitnodiging voor alle JongKWPN leden

zaterdag 23 augustus 2014

Gratis toegang tot de Starsale veulenveiling te Drachten

De Starsale veulenveiling is vriend van het JongKWPN. Een veulenveiling die vriend van het JongKWPN is geworden, biedt alle JongKWPN leden een gratis toegangskaart voor hun veulenveiling aan.

Op vrijdag 29 augustus organiseert de Stichting Veulenveiling Noord-Nederland voor de veertiende keer de Starsale Veulenveiling. Tijdens deze belangrijkste veulenveiling van het Noorden worden ruim 60  kwaliteitsvolle spring- en dressuurveulens aangeboden.

Starsale Veulenveiling Noord-Nederland vindt plaats in het Fries Congrescentrum Drachten, Oprijlaan 3 te Drachten. Roel Ebbinge zal om 16.00 uur alle Starsale-veulens aan het publiek presenteren, waarbij er verder op de afstamming en prestaties van zowel de moeder- als de vaderlijn wordt ingegaan. Daarna zal onze veilingmeester Johan Wilmink om 19.00 uur de veertiend editie van Starsale openen.

Het is een sfeervolle veiling met uitstekende veulens, en we hopen je dan ook op vrijdag 29 augustus te mogen verwelkomen in het Fries Congres Centrum Drachten.

Wil je naar Starsale komen en plaatsnemen op de tribune? De toegangsprijs bedraagt voor niet-JongKWPN-leden € 10,00 inclusief de veilingcatalogus. Parkeren is gratis.


Voor het laatste nieuws klik hieronder:
www.starsaleauctions.com of ‘like’ onze Facebook-pagina!