Eerste veulens geselecteerd!

zondag 3 mei 2015

Eerste veulens geselecteerd!

Eerste veulens geselecteerd!

De selectiecommissie van Starsale is bijzonder blij met de selectie van de eerste 8 zeer interessante veulens.

Hieronder een korte impressie:

  1. Een hoogbenig best ontwikkeld hengstveulen met veel houding; halfbroer van de nationale veilingtopper op Starsale 2014: Jefferson ( 45.000 euro), nu van de kampioen van de hengstencompetitie 2015 Desperado(Vivaldi x Havidoff)

  2. Genetisch zeer interessant best gemodelleerd hengstveulen -met bijna alleen maar Grand-Prix hengsten in de pedigree- van de Oldenburger kampioen onder het zadel van 2013: Best of Gold(Belissimo M x Diamond Hit) uit een buitengewoon sportrijke stam: Elite merrie van Uphill x elite sport merrie van Blue Horse Don Romantic x elite, sport, prest. Pref. merrie van Rubinstein

  3. Een chique hengstveulen van de wereldkampioen Bubalu VDL uit de wereldberoemde Concerto- stam 6893 : een opeenstapeling van de beste sport- en fokkerijgenen van Nederland, Frankrijk en Duitsland met o.a. Baloubet de Rouet, Nimmerdor en Ladykiller aan vaderszijde en van moederszijde o.a. Cassini I (via Cancara), Casall en Alme (2 x via Accord en Athlet).

  4. Zeer interessant gefokt hengstveulen van Cantos HBC uit een internationaal springende merrie onder Angelique Hoorn van Corrado I .

  5. Bloed mooi hengstveulen met excellente bewegingen van de hengst Governor uit een Jazz moeder met 80 punten op beweging. In de pedigree louter Grand-Prix hengsten : Jazz- Totilas- Gribaldi.

  6. Heel charmant merrieveulen van Glasgow van het Merelnest uit een elite merrie van Calvados met in de pedigree internationale springpaarden onder: Lorenzo Calabro (ITA),Harriet Nuttall (GBR),Will Whitaker (GBR) en Rene Baumann(GER).

  7. Een super bewegend hengstveulen van de winnaar van de hengstencompetitie El Capone uit een voorl. Keur moeder van Carlton Hill met vele Z2 paarden in de pedigree enin de 4e generatieinternationale springpaarden met: Abdel Raouf Ahmad(EGY), Dimitri Berestov(RUS) en Karimel Zoghby(EGY) .

  8. Een heel rassig met een opvallend sterk achterbeen bewegend hengstveulen van Lord Leatherdale uit een elite sport dr. Merrie van Jetset-D uit de Sina- stam . De moeder geeft de dressuurgenen door met de nog jonge in het Z dressuur lopende kinderen . In de 2e en 3 e generatieinternationale springpaarden onder Hester Klompmaker (NED), Massimiliano Morini(ITA),Emily Hilton(GBR), Coling Keeling(GBR) en Chanel de Baets (BEL)