Star Sale lanceert nieuwe website

maandag 23 mei 2005

Met ingang van heden heeft de excellente KWPN veulenveiling ?Star Sale Veulenveiling Noord-Nederland? een geheel vernieuwde website en een nieuw website adres. De nieuwe website kan worden bezocht op: www.starsaleveulenveiling.nl.

Op zaterdag 10 september 2005 zal de vijfde editie van Star Sale Veulenveiling Noord-Nederland plaatsvinden. ?Vanaf het begin van Star Sale in 2001 is er gekozen voor een eigen website vanwege o.a. het grote bereik voor zowel de nationale - als internationale markt. Natuurlijk is het eerste jubileumjaar een uitgesproken moment om de site te vernieuwen, maar de echte aanleiding was de enorm toegenomen interesse vanuit het buitenland en dus ook de grote vraag naar een engelstalige site?, aldus de voorzitter, de heer Dolfijn.

Op www.starsaleveulenveiling.nl kan iedereen terecht voor algemene informatie over de veiling, selectiedagen, de veilingvoorwaarden en natuurlijk het allerlaatste nieuws. Ook is het mogelijk veulens in te schrijven (dmv het online inschrijfformulier) voor ??n van de voorselecties. Inschrijven kan tot 18 juni aanstaande voor de voorselecties in juni. Laat geboren veulens (na 31 mei 2005) kunnen tot 23 juli aanstaande worden opgegeven voor de laatste voorselectie in Tolbert op 29 juli 2005.

Medio augustus worden ook de Star Sale veulens 2005 hierop gepubliceerd met foto?s en informatie over de bloedlijnen.