Lijst Star Sale veulens 2004 compleet

zondag 8 augustus 2004

Op vrijdag 3 september 2004 vindt de 4de editie van Star Sale Veulenveiling Noord-Nederland in de mooie accommodatie van het Fries Congrescentrum Drachten plaats. Tijdens deze belangrijkste veulenveiling van Noord-Nederland zullen 48 rijpaardveulens worden geveild.

In de maanden juni en juli hebben de selectiedagen plaatsgevonden, waaraan enkele honderden noordelijke fokproducten hebben deelgenomen. Uit deze vele aanmeldingen zijn uiteindelijk de meest geschikte en kwaliteitsveulens geselecteerd om deel te nemen aan Star Sale Veulenveiling Noord-Nederland. De lijst bestaat uit veulens afkomstig uit goede sport - en / of fokstammen (bijvoorbeeld de Balia en Loma stam), waaronder zich ook veulens bevinden die nauw gelieerd zijn aan o.a. een provinciale keuringskampioen of een goedgekeurde hengst. Inmiddels hebben ook enkele Star Sale veulens een uitnodiging voor Ermelo gekregen.

Begin augustus heeft een fotosessiedag plaatsgevonden. Naast het nemen van foto?s en video opnames worden ook alle Star Sale veulens op deze dag veterinair onderzocht. Een tweede veterinaire controle vindt plaats bij aanlevering van de veulens op vrijdag 3 september 2004. Met deze twee veterinaire controles wil de organisatie duidelijk ook de kwaliteit van de veulens op het gebied van gezondheid waarborgen.

Star Sale Veulenveiling Noord-Nederland zal vrijdag 3 september om 17.00 uur beginnen met een uitgebreide presentatie van de Star Sale Veulens 2004. Daarna om 19.30 uur zal de veilingmeester de 4de editie van Star Sale Veulenveiling Noord-Nederland openen.