StarSale Auctions Sporthorses 13 augustus a.s., Sleen

maandag 4 april 2011

Star Sale Auctions SportHorses: kwaliteit uit het noorden! 
StarSale Auctions
Biedt de noordelijk fokker een podium tijdens “StarSale Auctions SportHorses” op zaterdag 13 augustus 2011 in Manege het Zuidenveld in Sleen. Dé rijpaardveiling met net dat beetje extra: een 30-tal 3- en 4-jarige, zorgvuldig geselecteerde en opgeleide dressuur- en springpaarden, uitsluitend afkomstig uit de beste noordelijke stammen en merrielijnen, die zich stuk voor stuk onderscheiden in hun gezondheid, kwaliteit en talent. Er gaat niets boven het noorden!
 
Selecties
In de laatste week van mei en de eerste twee weken van juni vinden selecties plaats op verschillende locaties in Groningen, Friesland en Drenthe waarin de selectiecommissie zoekt naar jonge dressuur-, en springpaarden, al dan niet gereden. Selecties zijn open voor 3- en 4-jarige merries en ruinen, vindt plaats op basis van vrijbewegen/ vrijspringen of, indien het paard reeds gereden is, een presentatie onder het zadel.
 
Opleiding en training
Bij definitieve selectie worden de paarden in Sleen gedurende een periode van 3 dan wel 6 weken (afhankelijk van leeftijd en africhtingniveau) opgeleid, getraind en ten beste voorbereid op de veiling door een vakkundig team van professionele ruiters en amazones en verzorgers onder leiding van een uiterst ervaren trainingsleider.
 
 
Star Sale Auctions Sport Horses
zaterdag 13 augustus 2011
Manege Zuidenveld, Sleen aanvang 19.00 uur
www.starsaleauctions.com