Vierde editie Star Sale veulenveiling Noord-Nederland

zondag 6 juni 2004

DRACHTEN - Op vrijdag 3 september 2004 vindt de vierde editie van Star Sale Veulenveiling Noord-Nederland plaats. De locatie blijft hetzelfde als voorgaande jaren, het Fries Congrescentrum Drachten (voorheen het Fries Paarden Centrum). Het is de bedoeling om tijdens deze excellente KPWN veulenveiling circa 50 jonge toptalenten onder de hamer te brengen.

In de maanden Juni en Juli zullen tijdens speciale selectiedagen alleen de meest kwaliteitsvolle veulens worden uitgekozen voor deelname aan Star Sale Veulenveiling Noord-Nederland. Deze moeilijke doch uitdagende taak ligt in handen van een deskundige selectiecommissie bestaande uit: de heer Zandman, mevrouw Van der Leeuw ? de Jong, de heer Nieboer, mevrouw Kool ? van Woudenbergh en de heer Vos.

De selectiedagen worden gehouden op verschillende locaties in de drie noordelijke provincies en gaan 28 juni 2004 van start in de provincie Friesland. Daarna volgen nog andere selectiedagen, t.w. 29 juni (provincie Groningen) en 1 juli 2004 (provincie Drenthe). De allerlaatste voorselectie is tijdens de jonge veulenkeuring in Tolbert op vrijdag 30 juli 2004.

Star Sale Veulenveiling Noord-Nederland begint vrijdag 3 september om 17.00 uur met de presentatie van de collectie Star Sale veulens 2004. Deze presentatie wordt verzorgd door de heer Gelok. Daarna om 19.30 uur wordt Star Sale Veulenveiling Noord-Nederland officieel geopend door de veilingmeester, de heer Werners.